Bètatechniekdag 2019

28 maart

  De eendaagse conferentie met volop informatie en inspiratie voor bètadocenten en toa’s in het voortgezet onderwijs. Bent u betrokken bij natuurkunde, scheikunde, biologie of techniek in de onderbouw van havo/vwo of in het vmbo, dan verwelkomen we u graag op 28 maart in Harderwijk. Ook overige belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom.

Vorige Volgende

Het thema van 2019 is ‘Stilstaan bij beweging’. Dit thema komt op een inspirerende manier aan bod in de openingslezing van Theo Jansen over zijn wonderbaarlijke strandbeesten, gemaakt van pvc-buizen.

In de vele workshops waaruit gekozen kan worden, zullen we op allerlei manieren stilstaan bij beweging. Zo zijn er manieren om bewegingen te onderzoeken en te ontwerpen, nieuwe leerlingactiviteiten die u in de klas kunt toepassen, manieren om de leerlingen in beweging te krijgen binnen en buiten uw leslokaal, en wordt u geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bèta- en techniekonderwijs.

Naast lezingen en een keuzeprogramma met workshops is er een randprogramma met een informatiemarkt en demonstraties. We zijn wederom te gast op de locatie Bouw&Infra Park te Harderwijk, goed bereikbaar met de auto. Voor deelnemers die met het OV komen worden pendelbusjes ingezet vanaf NS-station Harderwijk.

 

Meer informatie over het programma en de inschrijving www.betatechniekdag.nl.

Volg ons ook op Facebook voor meldingen van actuele updates: www.facebook.com/Betatechniekdag en www.facebook.com/nvon.nl

 

Datum

Donderdag, 28 maart 2019

Tijd

09:00 tot 17:00
Agenda