Effectief Praktisch Werk - kopcursus (voor oud cursisten EPO)

7 juni

In samenwerking met de NVON is op basis van de cursus ‘Effectief praktisch werk’, een cursus ‘Effectief praktisch ontwerpen’ ontwikkeld. Deze kopcursus is ontwikkeld voor docenten die ‘Effectief praktisch ontwerpen’ hebben gevolgd, maar zich nu willen verdiepen in effectief praktisch werk.

Inhoud

Tijdens de cursus ‘Effectief praktisch ontwerpen’ is veel behandeld over het vergroten van de effectiviteit van het leren bij ontwerpen. De vertaalslag naar het effectiever maken van practica is dan niet zo moeilijk meer te maken. Tijdens deze cursus kijken we vanuit hetzelfde perspectief naar practica en gaan we analyseren hoe we deze kunnen herontwerpen om de effectiviteit te vergroten.

Voor wie?

De cursus is voor docentenduo’s en toa’s in het domein Mens en Natuur die practica met leerlingen uitvoeren in het tweedegraads gebied.

Cursusdata

Er is één bijeenkomst van drie uur op donderdag 7 juni 2018. Er is één startmoment.

Kosten

De kosten bedragen € 145,- voor NVON-leden* en € 165,- voor niet-leden.

*Na aanmelding vragen wij via e-mail uw lidmaatschapsnummer op, zodat wij de eventuele korting kunnen verwerken in de cursuskosten.

Certificering

Bij deelname aan alle bijeenkomst ontvangt de deelnemer een certificaat dat binnenkort door het Lerarenregister erkend is.

Inschrijven en meer informatie

Fontys - Kopcursus Effectief Praktisch Werk

Datum

Donderdag, 7 juni 2018

Tijd

15:00 tot 21:00
Agenda