Pizzalezing Jong NVON: Het-ontwerp-een-spel-in-het-kwadraat

15 november

Wil je aan de slag met gamification of ben je ermee bezig in jouw onderwijs en wil je meer?

In dit spel Ontwerp-een-spel krijg je inzicht in de succesfactoren van games en in verschillende spelconcepten. In level 2 ben jij aan zet en ontwikkel je zelf een spel over jouw onderwerp voor jouw klas. Bij de eindstreep ben je onderdeel van een design-community en heb je meerdere spelideeën die je kunt inzetten. Klaar voor de start?

De workshop wordt gegeven door Joke Reijnhoudt, docent natuurkunde, O&O en wiskunde op het Stanislascollege te Delft, op een passende locatie: bordspellen en speelgoedspeciaalzaak SPEEL! in Bleiswijk. Na afloop van de workshop is het mogelijk om te blijven en zelf spellen te spelen. Heb je een leuk spel ontworpen en daar materiaal voor nodig? Grote kans dat je dit direct kunt aanschaffen!

Locatie: SPEEL! Bleiswijk

Adres: Dorpsstraat 7, 2665 BG Bleiswijk

Datum: vrijdag 15 november

Tijd:
18.15 uur: inloop en borrel
18.45 uur: pizza
19.00 uur: workshop
21.00 uur: afsluiting workshop en start spelletjesavond

Kosten:
NVON-lid: € 20
Niet-lid: € 25
Als je nu lid wordt dan betaal je € 20 na het bevestiging van je lidmaatschap. Voor studenten is het lidmaatschap gratis. Het secretariaat neemt contact met je op.

Inbegrepen:
Bij de prijs is inbegrepen: workshop, pizza en drie drankjes. Extra drankjes en de aanschaf van spelmateriaal zijn voor eigen rekening.

Vervoer:
SPEEL! is met het OV te bereiken, maar ligt niet dichtbij een treinstation. Daarom willen we proberen zoveel mogelijk te carpoolen! We hebben ook wat plekken in de auto beschikbaar voor mensen die opgehaald willen worden van Station Lansingerland-Zoetermeer. Regel je lift via ons Facebookevenement of (voor degenen zonder Facebook) stuur een mailtje naar jong@nvon.nl.

Leeftijd:
De activiteiten van Jong NVON zijn voor bètadocenten tot en met 35 jaar.
Ben je ouder en wil je toch graag deelnemen? Mail naar: jong@nvon.nl.
We bekijken dan of het toch mogelijk is om mee te doen.

INSCHRIJVEN
 

Datum

Vrijdag, 15 november 2019

Tijd

18:15 tot 21:00
Agenda