Beter weten over eten: alle leeractiviteiten zijn nu beschikbaar!

1 juli

In mei is het boek ‘Beter weten over eten’ uitgekomen. De redactie is daarna nog een aantal weken bezig geweest om alle leeractiviteiten klaar te maken voor de website. Al het bijbehorende leerlingen- en docentenmateriaal is nu te downloaden van de website.

U komt als volgt bij het lesmateriaal: op de openingspagina van de website van de NVON staat bovenin een zoekveld. Vul daarin de titel van het boek in en u komt op een pagina met de afbeelding van het boek (op het moment van schrijven staan op de eerste pagina alleen leeractiviteiten; mocht dit nog steeds het geval zijn, dan moet u naar pagina 2 of nog verder). U scrolt vervolgens op deze pagina naar beneden en ziet de zin: 

Klik ‘hier’ voor een inhoudsopgave met verwijzingen naar de leeractiviteiten

Door op het woord ‘hier’ te klikken, komt u op de pagina met de inhoudsopgave van het boek. Door op de titel van een leeractiviteit te klikken, komt u vervolgens op de pagina van de betreffende activiteit met het downloadbare materiaal.

De redactie hoopt dat er veel leeractiviteiten zijn die u aanstaan, en dat u plezier zult beleven aan het gebruik van het lesmateriaal.

Nieuws