World Cleanup Day: save the date!

1 juli

Op 19 september is het weer tijd voor de grootste wereldwijde opruimactie: World Cleanup Day! Dit jaar wordt er ook een speciale dag voor scholen georganiseerd.

Op woensdag 16 september worden leerlingen en docenten op om mee te doen met World Cleanup Day voor scholen. Plastic Soup Foundation en Stichting Nederland Schoon gaan samen niet alleen voorkomen dat het zwerfafval in het water terechtkomt, maar ook vastleggen wat er allemaal gevonden wordt. Zo zijn in 2019 met meer dan 15.000 deelnemers bijna 78.000 afvalitems geregistreerd. Dit jaar zal het net even ietsje anders gaan door de afgesproken RIVM-maatregelen. DOE MEE met je klas of met de hele school! 

Zijn jullie ook van de partij? Meld je klas/school alvast aan op https://www.worldcleanupday.nl/voor-scholen/ en je wordt de komende tijd op de hoogte gehouden.

Plastic Soup Foundation en Stichting Nederland Schoon zijn een intensieve samenwerking aangegaan in de organisatie van World Cleanup Day. De samenwerking brengt kennis en ervaring samen waardoor World Cleanup tot een nog groter succes gemaakt kan worden. 

Nieuws