<title>NVON</title>

BC Jong NVON

Jong NVON is de afdeling van de NVON waar startende docenten in de natuurwetenschappen elkaar inspireren om hun ambities voor het docentschap verder vorm te geven. Jong NVON biedt docenten een netwerk waarbinnen uitwisseling en talentontwikkeling plaats vindt..

Jong NVON en talentontwikkeling
Talentontwikkeling betekent voor Jong NVON professionalisering op het gebied van vakinhoud, didactiek, communicatie en rechtspositie. Op deze wijze vermindert Jong NVON de drempels voor startende docenten, om door te groeien tot professionals die hun idealen waar kunnen maken.

Broedplaats jong talent
Daarnaast is Jong NVON een broedplaats voor jong talent in de vakvereniging. Jonge docenten maken via Jong NVON kennis met de vakvereniging en de kansen die het vrijwilligerswerk kan bieden voor zelfontplooiing en ontwikkeling van het docentschap.

Bestuurscommissie
Jong NVON is ook de bestuurscommissie van NVON die nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en dus ook in het onderwijs actief volgt en ontsluit voor de NVON. Jong NVON vervult hierin een gidsfunctie.

Ontwikkel je professie met Jong NVON
Aansluiten bij een vakvereniging draagt bij aan de ontwikkeling van je professie. Om dat te laten zien aan jonge docenten organiseert Jong NVON haar activiteiten. Maar ook omdat we het gewoon leuk vinden om te doen! En we zoeken altijd versterking van ons team.

Jong NVON bestaat uit:

  • Gaelle Sakes (voorzitter)
  • Tosca Tamis (budgethouder)
  • Jeroen Bentinck
  • Sanne Redeker
  • Daniëlle Bol

Volgende activiteit van Jong NVON?
Ga naar nvon.nl/nascholing.

Meer weten over Jong NVON?
Kijk op Facebook.

Interesse om de commissie te versteken?
Mail naar jong@nvon.nl
We zijn vooral op zoek naar jonge natuurkunde en scheikunde docenten.

Haal alles uit uw lidmaatschap met mijnNVON

Word nu lid van de NVON
Ik doe mee!
NVON Nieuwsbrief

Wil je de tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangen? Meld je nu aan.

Aanmelden