<title>NVON</title>

Bètatechniekdag

NVON Bètatechniekdag
Thema: Nieuw Gereedschap in de Klas
 

In verband met de uitbraak van COVID-19 is de Bètatechniekdag van 2020 afgelast. Deelnemers hebben hierover per mail een bericht ontvangen.

 

Inhoud
De Bètatechniekdag is een jaarlijkse conferentie voor docenten en toa’s techniek, natuurkunde, scheikunde en biologie in het vmbo en de onderbouw van havo/vwo. Een inspirerende nascholingsdag met lezingen, drie workshoprondes en een informatiemarkt rond een jaarlijks veranderend thema, altijd met een directe link naar de lespraktijk. Dit jaar ‘Nieuw gereedschap in de klas’ met onder andere aandacht voor drones, virtual reality, smartphone sensoren, 3D-printers maar ook een andere categorie ‘tools’, nuttig bij bijvoorbeeld formatief evalueren, flipping the classroom, simulaties, modelleren en  programmeren. Op http://www.betatechniekdag.nl verschijnt het volledige programma.

Doelstelling
Deelnemers aan de NVON Bètatechniekdag worden geïnspireerd en geïnformeerd over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het onderwijs in de natuurwetenschappelijke vakken en de techniek. Door het uitgebreide keuzeprogramma is er voor elk wat wils. Zowel didactisch als vakinhoudelijk is er veel te halen dat direct toepasbaar is in de dagelijkse lespraktijk. 

Doelgroep
Docenten en toa's techniek, natuurkunde, scheikunde en biologie die werkzaam zijn in de onderbouw van havo/vwo of in het vmbo.

Sprekers en workshopdocenten
De openingslezing wordt verzorgd door Michel van Ast. Informatie over de workshopdocenten is te vinden bij het programma op de website www.betatechniekdag.nl

Datum, tijd, locatie
Onbekend

Kosten

  • NVON-leden €160 (tevens ontvangt u een presentje op de Bètatechniekdag)
  • niet-leden €230
  • studenten (lid) €30

Dit is inclusief koffie/thee, lunch, borrel en parkeren of vervoer tussen station Harderwijk en de congreslocatie. Als u lid wilt worden kunt u dat tijdens de inschrijving aangeven, u betaalt dan de ledenprijs voor de Bètatechniekdag. Het NVON-lidmaatschap is gratis voor studenten.

Inschrijving
Op dit moment is het niet mogelijk u in te schrijven voor de Bètatechniekdag.

CRKBO Geregistreerd

De NVON is een CRKBO Geregistreerde Instelling

CRKBO