Vraag 05

Antwoord:

Door: Lameris | Datum: Dinsdag 1 juni 2021, 12:55 uur

@Ballegoij

Dat heb ik ook een keer, verder wel helemaal goed. Dus ik heb er 1 punt voor afgetrokken. Onder het mom van zelfde fout maximaal 1x aanrekenen per vraag

Door: Russchen | Datum: Dinsdag 1 juni 2021, 12:56 uur

Alle stoffen in aparte stofstromen, dan 1 punt aftrekken (maar één keer aanrekenen).


Hoe moet ik "Wanneer behalve de juiste stofstromen en/of nummers ook extra stofstromen en/of nummers zijn opgenomen, hiervoor in totaal 1 scorepunt aftrekken." lezen ?

Wanneer trek ik een punt af ?  Ik lees bij : behalve de juiste stofstromen, dat dus (ALLE !) juiste stofstromen en nummers er moeten staan, en dan pas een punt aftrek bij een extra stroom/nummer. Want je volgt bij een gedeeltelijk onjuist antwoord het bolletjesmodel. En dat hoeft niet bij een correct antwoord, maar dan geldt de opmerking wel.

Bijv. je heb bolletje 2 goed, maar je hebt dan toch bij een ander blok een stofstroom te veel hebben, heb je dan 1 of 0 punten ? Ik zou dus 1 punt toekennen.

Door: van Rijckevorsel-Krijnen | Datum: Dinsdag 1 juni 2021, 23:36 uur (Bewerkt op: 01-06-2021 23:36)

Mijn interpretatie:
Als een stofstroom aangegeven is, al dan niet verkeerd, dan is het geen extra stofstroom maar een verkeerde stofstroom. Als een verkeerde stofstroom afgerekend wordt onder een bolletje heb ik het dus niet nogmaals aangerekend.

Door: Wouter den Boer | Datum: Woensdag 2 juni 2021, 10:36 uur

Ik had er ook zo een....kost toch maar 1 punt, vanwege de Tweede Wanneer bij de opmerkingen.

Door: Brechtje Anthonissen | Datum: Vrijdag 4 juni 2021, 15:48 uur

Hier ook een vraag over de opmerking over extra stofstromen. 

 

Voorbeeld 1: Als een leerling het eerste bolletje gescoord heeft, en bijn het tweede bolletje niet voldoet aan het voorschrift en extra stromen tekent van S2 naar S1.Bij het derde bolletje heeft ie niets ingevuld. 

Ik denk: 1 punt voor bolletje en en geen voor twee en drie. Geen extra aftrek voor extra stofstromen, want dat wordt bij bolletje 2 en 3 al afgerekend.
 

voorbeeld 2: Als een leerling het eerste en tweede bolletje gescoord heeft, maar het derde bolletje niet(niets gedaan met blokS3). Daarnaast staat er nog een foute pijl van S2 naar S1. Hoeveel punten krijgt deze leerling dan?

Ik denk; 1 punt voor bolletje 1, 1 punt voor bolletje 2, 0 punt voor bolletje 3. En dan -1 voorextra stofstroom bij 2, want deze is nog niet aangerekend bij bolletje twee, maar wel fout. 
 

wat denken jullie?
 

 

Door: Muller | Datum: Zaterdag 5 juni 2021, 09:08 uur

@Brechtje,

voorbeeld 1 en 2: zo zou ik het ook doen.

Door: Brechtje Anthonissen | Datum: Zaterdag 5 juni 2021, 16:41 uur

Bedankt Muller!