Antwoord: |
||
---|---|---|
Door: Wouter den Boer
|
Datum:
Maandag
15
mei
2023,
14:15 uur
@Mieke..Hoe is een netwerk micro? In optie 2, bolletje 1? Micro in ieder bollejte is schijnbaar niet een verplicht onderdeel... |
||
Door: Saskia de Mik
|
Datum:
Maandag
15
mei
2023,
15:27 uur
Ik vind het inderdaad ook een beetje vreemd. Wat vinden jullie van onderstaand antwoord: Doordat er crosslinks worden gevormd komen de triglyceride moleculen dichter bij elkaar waardoor de ruimtes tussen de moleculen afneemt. Daardoor heeft olieverf minder ruimte om te vervormen waardoor de vervormbaarheid afneemt. |
||
Door: de Goede-Aarts
|
Datum:
Maandag
15
mei
2023,
22:14 uur
@ Mieke: geheel mee eens, het moet een uitleg op microniveau zijn en thermoharder is een begrip op macroniveau. Zelf heb ik welmoeite met het 2de bolletje van het eerste model, omdat het mij ook nogal logisch lijkt dat als een leerling aangeeft dat door de crosslinks de triglyceriden aan elkaar gebonden worden tot 1 groot molecuul alleen nog de conclusie volgt dat daardoor de vervormbaarheid afneemt. Dat is echter maar 1 punt volgens het eerste model. |
||
Door: Groot Nibbelink-Mandemakers
|
Datum:
Dinsdag
16
mei
2023,
11:30 uur
Moet dat 'ten opzichte van elkaar' erin staan dan? Als er een netwerk ontstaat, waardoor de moleculen minder goed kunnen bewegen, dat is toch correct? |
||
Door: Corine Stoppelenburg
|
Datum:
Woensdag
17
mei
2023,
08:54 uur
@Saskia |