<title>NVON</title>

Bèta & Technologie Festival

Het volgende NVON Beta & Technologie Festival zal plaatsvinden op woensdag 5 oktober 2022.

Inhoud
Het Bèta & Technologie Festival is een conferentie voor docenten en toa's in de natuurwetenschappelijke en techniekvakken uit het hele voortgezet onderwijs. Een inspirerende nascholingsdag met lezingen, masterclasses, workshops, een bedrijvenmarkt en een heleboel leuke demo's voor en door toa's en docenten. Meer informatie is te vinden op http://nvonfestival.nl.

Doelstelling
Deelnemers aan het NVON Bèta & Technologie Festival worden geïnspireerd en geïnformeerd over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het onderwijs in de natuurwetenschappelijke vakken en de techniek. Door het uitgebreide keuzeprogramma is er voor elk wat wils. Zowel didactisch als vakinhoudelijk is er veel te halen dat direct toepasbaar is in de dagelijkse lespraktijk.
 

Doelgroep
Docenten en toa's techniek, natuurkunde, scheikunde, biologie, science, O&O, NLT.
 

Sprekers en workshopdocenten
Het programma is rond. De openingslezing wordt verzorgd door watertechnologe dr. ir. Doris van Halem. Verder zijn er ruim 30 verschillende workshops, een slotlezing over maakonderwijs door Astrid Poot, en een uitgebreide informatiemarkt. Op http://nvonfestival.nl vind je de laatste informatie. 
 

Lesmateriaal en studiebelasting
Eventueel lesmateriaal zal op de dag zelf worden uitgedeeld. De studiebelasting bedraagt 6 uur.
 

Datum, tijd, locatie
Woensdag 5 oktober 2022
10:00 - 16:00u (inloop vanaf 9.00u)
Bouw & Infra Park Harderwijk
 

Kosten 

  • NVON-leden €180 (inclusief een presentje)
  • niet-leden €250
  • studenten (lid) €35

Dit is inclusief koffie/thee, lunch, borrel en parkeren of vervoer tussen station Harderwijk en de congreslocatie. Als je lid wilt worden kun je dat tijdens de inschrijving aangeven, je betaalt dan de ledenprijs voor de het Bèta & Technologie Festival. Het NVON-lidmaatschap is gratis voor voltijds studenten aan een lerarenopleiding.
 

De inschrijving in gesloten

 

CRKBO Geregistreerd

De NVON is een CRKBO Geregistreerde Instelling

CRKBO