<title>NVON</title>

Bèta & Technologie Festival

Op 22 september vindt in Harderwijk het NVON Bèta & Technologie Festival plaats. 

Inhoud
Het Bèta & Technologie Festival is een conferentie voor docenten en toa's in de natuurwetenschappelijke en techniekvakken uit het hele voortgezet onderwijs. Een inspirerende nascholingsdag met lezingen, masterclasses, workshops, een science quiz en een informatiemarkt. Het volledige programma is te vinden op http://nvonfestival.nl

Doelstelling
Deelnemers aan het NVON Bèta & Technologie Festival worden geïnspireerd en geïnformeerd over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het onderwijs in de natuurwetenschappelijke vakken en de techniek. Door het uitgebreide keuzeprogramma is er voor elk wat wils. Zowel didactisch als vakinhoudelijk is er veel te halen dat direct toepasbaar is in de dagelijkse lespraktijk. 

Doelgroep
Docenten en toa's techniek, natuurkunde, scheikunde, biologie, science, O&O, NLT.

Sprekers en workshopdocenten
De openingslezingen worden verzorgd door Michel van Ast en Ad van Wijk. Informatie over de workshopdocenten is te vinden in het workshopprogramma van het Festival.

Lesmateriaal en studiebelasting
Eventueel lesmateriaal zal op de dag zelf worden uitgedeeld. De studiebelasting bedraagt 6 uur.

Datum, tijd, locatie
Woensdag 22 september
10:00 - 16:00u (inloop vanaf 9.00u)
Bouw&Infra Park Harderwijk

Kosten

  • NVON-leden €160 (inclusief een presentje)
  • niet-leden €230
  • studenten (lid) €30

Dit is inclusief koffie/thee, lunch, borrel en parkeren of vervoer tussen station Harderwijk en de congreslocatie. Als je lid wilt worden kun je dat tijdens de inschrijving aangeven, je betaalt dan de ledenprijs voor de het Bèta & Technologie Festival. Het NVON-lidmaatschap is gratis voor studenten.

Inschrijving
Je kunt je vanaf 14 juni hier inschrijven voor het NVON Bèta & Technologie Festival. We gaan ervan uit dat het evenement op 22 september kan doorgaan maar zullen ons uiteraard altijd aan de geldende Coronamaatregelen houden. Zonodig kan er kosteloos geannuleerd worden. 

CRKBO Geregistreerd

De NVON is een CRKBO Geregistreerde Instelling

CRKBO