<title>NVON</title>

Bèta & Technologie Festival

Het Bèta & Technolgie festival heeft op 22 september 2021 plaatsgevonden. 

Het volgende festival vindt plaats in 2022 en zal worden aangekondigd in onze nieuwsbrief, op de website nvonfestival.nl en op de NVON site. 

Inhoud
Het Bèta & Technologie Festival is een conferentie voor docenten en toa's in de natuurwetenschappelijke en techniekvakken uit het hele voortgezet onderwijs. Een inspirerende nascholingsdag met lezingen, masterclasses, workshops, een science quiz en een informatiemarkt. Het volledige programma is te vinden op http://nvonfestival.nl

Doelstelling
Deelnemers aan het NVON Bèta & Technologie Festival worden geïnspireerd en geïnformeerd over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het onderwijs in de natuurwetenschappelijke vakken en de techniek. Door het uitgebreide keuzeprogramma is er voor elk wat wils. Zowel didactisch als vakinhoudelijk is er veel te halen dat direct toepasbaar is in de dagelijkse lespraktijk. 

Doelgroep
Docenten en toa's techniek, natuurkunde, scheikunde, biologie, science, O&O, NLT.

Sprekers en workshopdocenten
De openingslezingen worden verzorgd door Michel van Ast en Ad van Wijk. Informatie over de workshopdocenten is te vinden in het workshopprogramma van het Festival.

Lesmateriaal en studiebelasting
Eventueel lesmateriaal zal op de dag zelf worden uitgedeeld. De studiebelasting bedraagt 6 uur.

Datum, tijd, locatie
Woensdag 22 september
10:00 - 16:00u (inloop vanaf 9.00u)
Bouw&Infra Park Harderwijk

Kosten

  • NVON-leden €160 (inclusief een presentje)
  • niet-leden €230
  • studenten (lid) €30

Dit is inclusief koffie/thee, lunch, borrel en parkeren of vervoer tussen station Harderwijk en de congreslocatie. Als je lid wilt worden kun je dat tijdens de inschrijving aangeven, je betaalt dan de ledenprijs voor de het Bèta & Technologie Festival. Het NVON-lidmaatschap is gratis voor studenten.

Inschrijving
Met de huidige coronarichtlijnen is de maximum capaciteit van het NVON-Festival bereikt. Wil je toch graag deelnemen? Stuur een bericht naar secretariaat@nvon.nl, dan kom je op de wachtlijst. Zodra er versoepelingen worden aangekondigd, krijg je een bericht om je alsnog in te schrijven.

CRKBO Geregistreerd

De NVON is een CRKBO Geregistreerde Instelling

CRKBO