<title>NVON</title>

NVON op locatie

NVON op locatie Keukenhof
(voorheen CoCo op locatie)

In verband met COVID-19  is besloten de NVON op locatie Keukenhof in 2020 te annuleren. Op het moment is onduidelijk of deze in 2021 doorgang kan vinden.

Inhoud
Middenin het bloeiseizoen opent het mooiste lentepark ter wereld de deuren voor de NVON. Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de zeven miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen.

Keukenhof ziet er elk jaar acht weken lang schitterend uit. Dat is een flinke opgave en een spanningsveld tussen natuur en cultuur. Hoe zorgt Keukenhof ervoor dat het de bloemperken de laatste paar weken niet voor een groot deel uitgebloeid zijn? Hoe gaat het park om met bestrijdingsmiddelen? En wat doe je met hazen die aan de planten knagen?

De directeur van Keukenhof, Bart Siemerink, vertelt over het park en de uitdagingen. Aansluitend volgt een rondleiding door het park.

Tijd
14:00 uur: Inloop met koffie en thee
14:30 uur: Presentatie
15:15 uur: Vragenronde
15:30 uur: Rondleiding
16:30 uur: Einde

Doelstelling
Deze NVON op locatie is bedoeld om de koppeling te maken tussen biologieonderwijs en de praktijk in Keukenhof. De nascholing levert informatie en contexten om in de les te gebruiken.

Doelgroep
Biologiedocenten, toa’s en leerkrachten PO of studerend daarvoor.

Studiebelasting
2 uur

Datum, tijd en locatie
Onbekend
14:00 – 16:30 uur
Keukenhof, Stationsweg 166A, 2161 AM, Lisse

Het entreeticket krijgt u vooraf per mail. Deze is de gehele dag geldig. U kunt hierdoor voorafgaand of aansluitend aan de nascholing van het park genieten.

Kosten
NVON-leden: € 20,-
Niet-leden: € 30,-
Als u lid wilt worden kunt u dat tijdens de inschrijving aangeven, u betaalt dan de ledenprijs voor de NVON op locatie. Het NVON-lidmaatschap is gratis voor studenten.

Inschrijven
Er is plaats voor 30 deelnemers.
Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

CRKBO Geregistreerd

De NVON is een CRKBO Geregistreerde Instelling

CRKBO