Examens gevraagd!

Op de site zijn al veel examens te vinden, hetzij in pdf, hetzij in word of in beide formaten. Een inzamelactie heeft al veel opgeleverd. We streven er echter naar om alle examen vanaf 1972 ook in originele staat (ingescand als pdf) aan te kunnen bieden. Hieronder staan in excel alle bestanden van examens die op de site staan.

Heeft u thuis nog de examens bewaard in mappen? Heeft u daarbij nog de originele correctievoorschriften, eventuele bijlages? Heeft u, mogelijk gewoon uitgeschreven, ook nog de uitwerkingen? Dat zien we die graag allemaal tegemoet.

De examens als pdf zijn een rijke bron voor mensen die willen zien hoe de examens vanaf 1973 zijn geevolueerd. Dat geldt ook voor correctievoorschriften en dergelijke. Samen met uitwerkingen, die voor 2000 nog een duidelijke toevoeging zijn, omdat de correctievoorschriften toen nog niet zo uitgebreid waren, zijn het ook rijke bronnen voor inspiratie om zelf tentamens en toetsen te maken.

Wie helpt ons om het archief compleet te maken?
Hieronder zijn de al aanwezige bestanden zichtbaar gemaakt in excel-bestanden, één voor elk vak en onder elke tab een schoolsoort. Jaar en tijdvak staan genoemd en daarna met een [1] of we al bestanden hebben, hetzij in word, hetzij in pdf of beiden.
Help ons om het archief vol te maken en kijk bij de bestanden wat u ons kunt leveren aan originele examens.

Heeft u iets, laat het dan weten met een mailtje naar mooldijk@nvon.nl, dan kijken wij of we de examens al van iemand anders aangeboden hebben gekregen.
We scannen alle bestanden in en maken deze beschikbaar voor iedereen op de examenpagina's!

Dank alvast!

 

Biologiebestanden-op-site.xlsx Natuurkundebestanden-op-site.xlsx Scheikundebestanden-op-site.xlsx
Publicaties