Vraag 01

Antwoord:

Door: Bart van de Laar | Datum: Woensdag 17 mei 2023, 22:56 uur

@Franken-de Zoete: het antwoord is fout, dus het kan niet zo zijn dat de leerlingen alle punten krijgt. Ik zou bolletje 2 fout rekenen, aangezien de leerling geen inzicht heeft getoond in de tijdsduur van de beweging. Hij heeft weliswaar laten zien dat hij door had dat de grafiek meer dan één cyclus bevat, maar is niet in staat geweest om de tijdsduur ervan te bepalen. 

Door: Martijn van Aken | Datum: Donderdag 18 mei 2023, 11:18 uur (Bewerkt op: 18-05-2023 11:20)

@Bart van de Laar: Hier ben ik het niet mee eens: de leerling heeft de juiste methode gebruikt en het juiste antwoord. Het noemen van 0 tot 3,6 had net zo goed weggelaten kunnen worden. Als in de vraag gevraagd was: bepaal hoe lang één beweging duurt (en dan zou het ontbreken van de scheurlijn wel erg naar zijn), zou het een ander verhaal zijn.
Zie ook opmekringen in de post algemeen over 'wat als een leerlingen dingen vermeld die niet juist zijn NAAST de juiste oplossing'.
@Franken Ik zou dus alle punten geven (de bolletjes zijn voor als het antwoord niet juist is (maar wel op een natuurkundig juiste manier bepaald natuurlijk).

Oh.. hehe wat @borgonjen zegt dus :-)

 

Door: Bart van de Laar | Datum: Dinsdag 23 mei 2023, 16:23 uur

Ah, de leerling heeft wel het goede eindantwoord; dat had ik niet goed gelezen. Dan ben ik het wel eens met alle punten.