Nieuwe datum bekend voor het Bèta & Technologie Festival

9 oktober

Ontdek het vernieuwde Bèta & Technologie Festival op 9 oktober in zijn splinternieuwe thuis: het prestigieuze congrescentrum 1931 in het bruisende ’s-Hertogenbosch!

Gelegen op slechts een steenworp afstand van het centraal station van Den Bosch, is onze nieuwe locatie gemakkelijk bereikbaar voor zowel treinreizigers als automobilisten. Met voldoende parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een plekje voor jouw voertuig.
Dankzij de ruime en veelzijdige congresruimte van 1931 kunnen we het Bèta & Technologie Festival naar nieuwe hoogten tillen! Hier hebben we de vrijheid om een nog uitgebreider aanbod te geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het onderwijs in de natuurwetenschappelijke vakken en de techniek. Met de extra ruimte die beschikbaar is op onze bedrijvenmarkt is er een veel breder aanbod mogelijk van bedrijven en allerlei leuke demonstraties en korte presentaties.

Het beloofd dus weer een inspirerend en bruisend festival te worden voor iedereen die lesgeeft in de natuurwetenschappelijke vakken of techniek. Kortom schrijf de datum 9 Oktober alvast in je agenda, want dat gaat naar Den Bosch toe! 

Heb je een interessant onderwerp voor een workshop of lezing? Mail het ons voor 24 april 2024!

Datum

Woensdag, 9 oktober 2024

Tijd

09:00 tot 18:00
Agenda